Maksut ja kustannukset

EPV:n osuusmaksu on määritelty osuuskunnan säännöissä.

Voimassa olevat hinnat ovat seuraavat: palvelumaksuhinnasto

Osuusmaksu

168,19 € (alv. 0 %)

 
Liittymismaksu

15.490 € (alv. 0 %). 

 

Verottomiin hintoihin ei lasketa arvonlisäveroa päälle, vaan yllä olevat summat ovat niitä summia jotka liittyjä maksaa. Vesimaksut ja muut ovat arvonlisäverollisia (hinnastosta).

Liittyjä tekee/teetättää omalla kiinteistöllään maanrakennustyöt EPV:n vastuurajasta (pumppaamosta tai talohaarasta) eteenpäin rakennukseensa. Hän ostaa vesi- ja viemäriputket tarvikkeineen ja vastaa niiden asennuksista kustannuksineen.

Liittyjät vastaavat kiinteistönsä ja mahdollisista naapurikiinteistön puolella tehtävistä maanrakennustöistä ja niiden kustannuksista EPV:n runkolinjasta rakennukseen.

 

Osuuskunnan valtuuttama yritys RKR Kaivuu ja Saneeraus Oy tekee paineyhteen välisen liitoksen eli liitoksen runkoverkkoon. Tästä työstä yritys lähettää liittyjälle laskun ja se on ollut tyypillisesti 1500 - 2200 €. Hinta sisältää työn (kaksi asentajaa) ja tarvikkeet. Hintaan vaikuttaa vesi- ja viemärilinjan rungon koko sekä myös se, kuinka valmiiksi asennuskohta on tehty. Jos yritys joutuu kaivamaan erikseen liitoskohdan tms, tästä tulee lisää veloitusta. Lisätietoja saat asennusyrityksestä suoraan.

 

RKR Kaivuu ja Saneeraus asentaa vesimittarin. Tämän työn laskuttaa Vesiosuuskunta hinnaston mukaan.